EEN LEVEN VOL GELUK

Ontdek hoe je het geluk dat nu al in je leven is kan zien, koesteren en vergroten in deze interactieve feelgood workshop. Schrijf je in en kijk deze workshop direct terug.
Bekijk webinar

Geluk bestaat uit geluksmomenten

Wat zou er gebeuren wanneer je wat vaker stilstaat bij het geluk dat nu al in je leven is? Bij de kleine fijne momenten? Bij wie je nu al bent en wat er nu al is?

In deze workshop help ik je om het geluk dat nu al in je leven is te zien, te voelen en te vergroten. Met mooie inzichten en leuke kleine oefeningen die je gelijk laten merken: hé, het is er al!

Volgens mij is er namelijk niet zoiets als een eindbestemming geluk. Geluk zit hem meer in het opmerken van gelukkige momenten. We hoeven soms alleen maar onze zintuigen wat scherper te stellen. Om het geluk te voelen, te ervaren, te zien. 

Een interactieve feelgood workshop die een lach tovert op je gezicht, je energie laat stromen en je hart zal vullen. 

Wie ben ik?
Mijn naam is Petra van Dreumel en ik ben auteur en illustrator. Mijn boek Een boekje vol geluk  is een collectie van illustraties, inzichten en oefeningen die je helpen om iedere dag een geluksmoment te creëren. 

Duur
Anderhalf uur
Je gaat zelf met oefeningen aan de slag, dus leg pen, papier en eventueel creatieve materialen klaar.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.Samen is leuker! Vertel je zus, collega of vriendin over deze gratis workshop!